VATTENSKÖTSEL

Säkerställa vattentillgång

Vårt mål:
År 2025 kommer 100 % av våra samhällen i ansträngda områden att ha mätbart förbättrad tillgång och kvalitet på vatten.

Vatten är mer än bara en viktig ingrediens i vårt öl. Vatten är en viktig resurs för våra samhällens ekonomiska, sociala och miljömässiga välmående.

Vi brygger vårt öl på högsta nivå av vatteneffektivitet och utmanar oss ständigt att göra ännu mer.

Men omfattningen av den globala vattenutmaningen är större än vi är. Det är därför vi ser bortom vår egen verksamhet och förbättrar områden med hög vattenavrinning i de områden där vi verkar. Vårt ultimata mål är att säkerställa tillgång till vatten och vattenkvalitet för både våra samhällen och våra bryggerier.

Att göra detta kräver hårt arbete och samarbete.

Tillsammans med lokala myndigheter, andra vattenanvändare och partner som Världsnaturfonden (WWF) och Nature Conservancy (TNC) fortsätter vi att investera finansiella och tekniska resurser i gröna infrastrukturinitiativ, bevarande projekt och nyplantering, insatser för återuppbyggnad av livsmiljöer och förbättrad vatteninfrastruktur.

Dessa partner delar vår övertygelse om att mätbar påverkan i stor skala är nästa front för vattenskötsel. Med pålitliga riktmärken kan vi driva på meningsfulla förbättringar på alla våra anläggningar och dela vår kunskap med andra företag, regeringar och partner.